Εμπορικό Κέντρο Θεραπευτικών Μανιταριών - Chaga, Agaricus, Auricularia, Cordyceps, Coriolus, Coprinus, Hericium, Maitake, Polyporus, Reishi, Shiitake - γανοδερμα

Αναζήτηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Shiitake - Λεντινούλα)

ΠροϊόνταShiitake - Λεντινούλα


Ένα από τα μανιτάρια με τη μεγαλύτερη κατανάλωση στον κόσμο, το Shiitake είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πηγές πρωτεΐνης στην Ιαπωνία, την Κίνα και την υπόλοιπη Ασία και σύμβολο μακροζωίας. Στο επίκεντρο των ωφελειών από το μανιτάρι βρίσκεται η τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά και η προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος. Τα συστατικά του Shiitake βοηθούν στη μείωση της χοληστερίνης, στην ενίσχυση της σεξουαλικής ενέργειας, στην εξόντωση των ιών, τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την παράταση της ζωής. Η ουσία λεντινάνη (lentinan) του μανιταριού έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει την ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να καταπολεμά τις μολύνσεις και τις ασθένειες, να μειώνει ή να επιβραδύνει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων και να ενθαρρύνει την καταπολέμηση των καρκινικών όγκων. Στην Ιαπωνία το εκχύλισμα λεντινάνης θεωρείται μια από τις κορυφαίες θεραπείες για τον καρκίνο και τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας. Ταυτόχρονα, το Shiitake εμφανίζει έντονη αντιοξειδωτική δράση.


εκχύλισμα
shitake*
60 κάψουλες / 33,60 €σκόνη
shitake*
100 gr / 26,40
€


*Πιστοποιημένα Βιολογικά


Βρήκατε το παραπάνω άρθρο χρήσιμο;

Κοινοποιήστε το στο facebook

Όλα τα Φαρμακευτικά Μανιτάρια αποστέλλονται αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Τα link αγοράς σε κάθε προϊόν, οδηγούν στο BioShop.Gr όπου μπορείτε μπορείτε να πραγματοποιήσετε OnLine αγορά, να βρείτε τους τρόπους αποστολής, πληρωμής και τα έξοδα αποστολής.


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού