Εμπορικό Κέντρο Θεραπευτικών Μανιταριών - Chaga, Agaricus, Auricularia, Cordyceps, Coriolus, Coprinus, Hericium, Maitake, Polyporus, Reishi, Shiitake - γανοδερμα

Αναζήτηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Polyporus umbellata - Πολύπορος ο ομπρελοφόρος

Προϊόντα



Polyporus umbellatus - Πολύπορος ο ομπρελοφόρος





Σπάνιο είδος μανιταριού που αναπτύσσεται στις ρίζες των δέντρων της δρυός, της οξιάς, της πλατανιάς. Οι διουρητικές ιδιότητές του έχουν αναγνωριστεί τόσο από την παραδοσιακή κινέζικη ιατρική όσο και από τη σύγχρονη επιστημονική έρευνα. Στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική, έχει χρησιμοποιηθεί για τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος και το οίδημα. Οι σύγχρονες έρευνες έχουν αναδείξει τη θεραπευτική του επίδραση σε παθήσεις όπως η ηπατίτιδα Β, η κίρρωση, τα χλαμύδια, η κυστίτιδα, οι ρευματισμοί και η διάρροια. Ταυτόχρονα, φέρεται να βελτιώνει τα αποτελέσματα της θεραπείας και την ποιότητα ζωής ασθενών με ορισμένες μορφές καρκίνου, όπως του πνεύμονα, του ήπατος, της λευχαιμίας κ.α. Είναι ισχυρό ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος, με αντιφλεγμονώδη δράση και προστατευτικό του ήπατος. Η μακροχρόνια χρήση του θεωρείται ότι ανεβάζει τη διάθεση και συμβάλει στην απόκτηση νεανικής ζωντάνιας και σφρίγους. Πρόσφατες ιαπωνικές έρευνες έδειξαν αναγέννηση μαλλιών σε άντρες, λόγω των ενώσεων acetosyringe και polyporusterone Α και Β.







εκχύλισμα
polyporus
60 κάψουλες / 33,60 €




σκόνη
polyporus
100 gr / 26,40
€






Βρήκατε το παραπάνω άρθρο χρήσιμο;

Κοινοποιήστε το στο facebook

Όλα τα Φαρμακευτικά Μανιτάρια αποστέλλονται αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Τα link αγοράς σε κάθε προϊόν, οδηγούν στο BioShop.Gr όπου μπορείτε μπορείτε να πραγματοποιήσετε OnLine αγορά, να βρείτε τους τρόπους αποστολής, πληρωμής και τα έξοδα αποστολής.


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού