Εμπορικό Κέντρο Θεραπευτικών Μανιταριών - Chaga, Agaricus, Auricularia, Cordyceps, Coriolus, Coprinus, Hericium, Maitake, Polyporus, Reishi, Shiitake - γανοδερμα

Αναζήτηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Hericium erinaceus - Lion's Mane - Ερίκιο - Αρνάκι - Χαίτη του λιονταριού

ΠροϊόνταHericium erinaceus - Lion's Mane - Ερίκιο - Αρνάκι

Το Hericium erinaceus ή Lion’s Mane (Χαίτη Λιονταριού), το συναντάμε και με τα προσωνύμια: «κεφάλι αρκούδας», «κεφάλι προβάτου», «γενειάδα του Σάτυρου», «κεφάλι της μαϊμούς», «μανιτάρι πομ πομ» και «αρνάκι» στην Ελλάδα, λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισής του. Ένα εξαιρετικό εδώδιμο μανιτάρι που περιλαμβάνει πολλές από τις ίδιες ενώσεις με άλλα φαρμακευτικά μανιτάρια, αλλά και μοναδικές ιδιότητες που προάγουν τον υγιή μεταβολισμό, την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, του εγκεφάλου, την αναγέννηση των νευρικών ιστών, την ενίσχυση της γνωστικής λειτουργίας και τη συμβολή στην καταπολέμηση του Αλτσχάιμερ. Το μανιτάρι προωθεί την ανάπτυξη της μυελίνης, η οποία επιταχύνει το ρυθμό με τον οποίο τα νεύρα μεταδίδουν σήματα και συστήνεται για έναν μεγάλο αριθμό νευρολογικών διαταραχών. Ταυτόχρονα, παράγει τις ενώσεις ερινακίνες (από το επιστημονικό όνομα του μανιταριού Hericium Erinaceus), με τις οποίες το σώμα συνθέτει τον παράγοντα ανάπτυξης των νεύρων (Nerve Growth Factor, NGF). Έρευνες έχουν δείξει θετικά αποτελέσματα στο έλκος και στον καρκίνο του στομάχου και του οισοφάγου, ενώ παραδοσιακά έχει χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση των όγκων του πεπτικού συστήματος.

εκχύλισμα
hericium*
60 κάψουλες / 33,60 €σκόνη
hericium*
100 gr / 26,40
€


*Πιστοποιημένα Βιολογικά

Βρήκατε το παραπάνω άρθρο χρήσιμο;

Κοινοποιήστε το στο facebook

Όλα τα Φαρμακευτικά Μανιτάρια αποστέλλονται αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Τα link αγοράς σε κάθε προϊόν, οδηγούν στο BioShop.Gr όπου μπορείτε μπορείτε να πραγματοποιήσετε OnLine αγορά, να βρείτε τους τρόπους αποστολής, πληρωμής και τα έξοδα αποστολής.


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού