Εμπορικό Κέντρο Θεραπευτικών Μανιταριών - Chaga, Agaricus, Auricularia, Cordyceps, Coriolus, Coprinus, Hericium, Maitake, Polyporus, Reishi, Shiitake - γανοδερμα

Αναζήτηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Coriolus versicolor - Κορίολος ο ποικιλόχρωμος - Trametes versicolor - Τραμέτης ο ποικιλόχρωμος

ΠροϊόνταCoriolus versicolor - Κορίολος ο ποικιλόχρωμος

Το Coriolus versicolor ή Trametes versicolor (Τραμέτης ο ποικιλόχρωμος), γνωστό και ως «η ουρά της γαλοπούλας» για του αγγλόφωνους, είναι ένα από τα πρώτα μανιτάρια της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής που μελετήθηκε από τη σύγχρονη επιστημονική κοινότητα. Ένα μεγάλο μέρος της έρευνας σε σχέση με τις φαρμακευτικές του ιδιότητες, είναι προσανατολισμένο στην αξία του ως συμπληρωματική θεραπεία κατά του καρκίνου. Ο πολυσακχαρίτης PSK (κρεστίνη) που εξάγεται από το Coriolus versicolor, χρησιμοποιείται στην Ιαπωνία ως εγκεκριμένο φάρμακο από τη δεκαετία του 1980, παράλληλα με τη χημειοθεραπεία σε ασθενείς με καρκίνο. Ο PSK ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα σε άτομα που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία και μειώνει της παρενέργειες της χημειοθεραπείας και της ακτινοθεραπείας. Οι κλινικές μελέτες αφορούν κυρίως τον καρκίνο του παχέως εντέρου, του οισοφάγου, του στομάχου, του μαστού και της λευχαιμίας. Το ίδιο συστατικό είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, ενώ το PSPεπίσης σημαντικό συστατικό του, ενισχύει σημαντικά την ανοσολογική κατάσταση των ασθενών με καρκίνο του στομάχου, του οισοφάγου, του πνεύμονα, των ωοθηκών και του τραχήλου. Το μανιτάρι έχει επίσης χρησιμοποιηθεί με επιτυχία και κατά του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης, για την προστασία του ήπατος και κατά του έρπητα.
Να μην λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

εκχύλισμα
coriolus*
60 κάψουλες / 33,60 €σκόνη
coriolus*
100 gr / 26,40
€


*Πιστοποιημένα Βιολογικά

Βρήκατε το παραπάνω άρθρο χρήσιμο;

Κοινοποιήστε το στο facebook

Όλα τα Φαρμακευτικά Μανιτάρια αποστέλλονται αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Τα link αγοράς σε κάθε προϊόν, οδηγούν στο BioShop.Gr όπου μπορείτε μπορείτε να πραγματοποιήσετε OnLine αγορά, να βρείτε τους τρόπους αποστολής, πληρωμής και τα έξοδα αποστολής.


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού