Εμπορικό Κέντρο Θεραπευτικών Μανιταριών - Chaga, Agaricus, Auricularia, Cordyceps, Coriolus, Coprinus, Hericium, Maitake, Polyporus, Reishi, Shiitake - γανοδερμα

Αναζήτηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Cordyceps sinensis

ΠροϊόνταCordyceps sinensis


Ο μύκητας Cordyceps Sinensis δεν είναι ένας τυπικός μύκητας που αναπτύσσεται πάνω σε δέντρα ή ξύλα ή στο χώμα. Αυτό που τον ξεχωρίζει είναι ότι αναπτύσσεται μέσα στο σώμα προνυμφών πεταλούδων και άλλων ζώων, όπου παρασιτεί μέχρι να φάει όλο το σώμα και τελικά να «ξεπεταχθεί» μέσα από αυτό. Αυτή η ιδιόμορφη γέννηση, αλλά και οι ξεχωριστές του ιδιότητες το έχουν κάνει ένα πολύτιμο, σπάνιο και περιζήτητο φαρμακευτικό μανιτάρι. Είναι κυρίως διάσημο ως τονωτικό και αφροδισιακό μανιτάρι, αλλά και για την θετική του συμβολή σε προβλήματα των πνευμόνων, του αναπνευστικού συστήματος και το χρόνιο βήχα, την άνοδο των επιπέδων της τεστοστερόνης, την αύξηση της παραγωγής σπέρματος, την τόνωση του ανοσοποιητικού, την ενίσχυση της ενέργειας, την καταπολέμηση της κόπωσης και έλλειψη ενέργειας και συμπεριλαμβάνεται στα προσαρμογόνα βότανα. Χρησιμοποιείται ευρέως από διάσημους αθλητές από όλο τον κόσμο για την αύξηση της σωματικής αντοχής και των επιδόσεων. Συστήνεται, επίσης, για προβλήματα των νεφρών και του συκωτιού, τη χοληστερίνη, τους πόνους στη μέση, την πρόωρη εκσπερμάτιση, την ανικανότητα, το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, την τόνωση της καρδιάς.
Ανήκει στα προσαρμογόνα βότανα και θεωρείται στην Κινεζική Παραδοσιακή Ιατρική και στην Ολιστική ιατρική γενικότερα, πανίσχυρο τονωτικό και θεραπευτικό μέσο. Να μην λαμβάνεται από άτομα με διαταραγμένο ανοσοποιητικό σύστημα, αυτοάνοσα νοσήματα, εγκύους και θηλάζουσες.

Για τη σπουδαότητα και τη δυσκολία συλογής αυτού του μανιταριού μπορείτε να δείτε εδώ (αγγλικά).


εκχύλισμα
cordyceps
60 κάψουλες / 33,60 €

σκόνη
cordyceps
100 gr / 26,40
€
Βρήκατε το παραπάνω άρθρο χρήσιμο;

Κοινοποιήστε το στο facebook

Όλα τα Φαρμακευτικά Μανιτάρια αποστέλλονται αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Τα link αγοράς σε κάθε προϊόν, οδηγούν στο BioShop.Gr όπου μπορείτε μπορείτε να πραγματοποιήσετε OnLine αγορά, να βρείτε τους τρόπους αποστολής, πληρωμής και τα έξοδα αποστολής.


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού