Εμπορικό Κέντρο Θεραπευτικών Μανιταριών - Chaga, Agaricus, Auricularia, Cordyceps, Coriolus, Coprinus, Hericium, Maitake, Polyporus, Reishi, Shiitake - γανοδερμα

Αναζήτηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Agaricus blazei - Αγαρικό του Μπλαζέι

ΠροϊόνταAgaricus blazei - Αγαρικό του Μπλαζέι


To Agaricus blazeiή Agaricus brasiliensis είναι ένα είδος μανιταριού γνωστό και ως το «μανιτάρι της αμυγδαλιάς», το «μανιτάρι του ήλιου», το «μανιτάρι του Θεού», το «μανιτάρι της ζωής» ή himematsutake. Πρόκειται για ένα βρώσιμο μανιτάρι με αρκετά γλυκιά γεύση και άρωμα αμυγδάλου, ευρέως διαδεδομένο λόγω κυρίως της ιδιότητάς του να εξισορροπεί το ανοσοποιητικό σύστημα και της αντιφλεγμονώδους δράσης του. Παραδοσιακά, έχει χρησιμοποιηθεί κατά του διαβήτη, της υψηλής χοληστερόλης, των κυκλοφορικών προβλημάτων, της οστεοπόρωσης, του πεπτικού έλκους, της δυσπεψίας, της ηπατίτιδας και του καρκίνου. Το Agaricus blazei παρουσιάζει αντιτοξική και αποτοξινωτική δράση λόγω των βήτα-γλυκανών. Οι βήτα-γλυκάνες, που βρίσκουμε στο μύκητα αυτό, ενισχύουν τα αντικαρκινικά κύτταρα (naturalkillercells) του ίδιου του οργανισμού, τα οποία καταπολεμούν τα καρκινικά κύτταρα και τα κύτταρα που έχουν προσβληθεί από ιούς μέσα σε διάστημα λίγων μόνο ημερών. Έρευνες έχουν δείξει αποτελεσματικότητα στις μεταστάσεις και σε άτομα με καρκίνο του δέρματος. Το Agaricus blazei είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ιαπωνία σε ασθενείς που ακολουθούν χημειοθεραπεία, καθώς μειώνει τα συμπτώματά της.
Να μην λαμβάνεται ταυτόχρονα με φαρμακευτική αγωγή για το ήπαρ.


εκχύλισμα
agaricus*
60 κάψουλες / 33,60 €σκόνη
agaricus*
100 gr / 26,40
€


*Πιστοποιημένα Βιολογικά

Βρήκατε το παραπάνω άρθρο χρήσιμο;

Κοινοποιήστε το στο facebook

Όλα τα Φαρμακευτικά Μανιτάρια αποστέλλονται αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Τα link αγοράς σε κάθε προϊόν, οδηγούν στο BioShop.Gr όπου μπορείτε μπορείτε να πραγματοποιήσετε OnLine αγορά, να βρείτε τους τρόπους αποστολής, πληρωμής και τα έξοδα αποστολής.


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού